AKZM

Stafi i AKZM

Drejtor i Përgjithshëm Zamir Dedej  Kontakti: Zamir.Dedej@akzm.gov.al Sekretar: Mimoza Rustemi Mimoza.Rustemi@akzm.gov.al Drejtor i Menaxhimit dhe Projekteve Adriana Petri Adriana.Petri@akzm.gov.al Drejtor Finance dhe Shërbimeve Mbështetëse Vjollca Diku Vjollca.Diku@akzm.gov.al Për më shumë informacione per strukturen e AKZM klikoni Organizimi i AdZM Administrata Berat [Drejtor AdZM, Berat Fatos Nako Fatos.Nako@akzm.gov.al] Administrata Dibër [Drejtor AdZM, Dibër, Bekim Qosja Bekim.Qosja@akzm.gov.al] Administrata Durrës [Drejtor AdZM, Durrës, Naim Herri Naim.Herri@akzm.gov.al] Administrata Elbasan [Drejtor AdZM, Elbasan, Fatmir Brazhda Fatmir.Brazhda@akzm.gov.al] Administrata Fier [Drejtor AdZM, Fier, Ardian Koçi Ardian.Koçi@akzm.gov.al] Administrata…

Historiku i AKZM

[/content_slide]
[/content_slide]

AKZM Historiku

Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura, e krijuar me Vendim të Këshillit të Ministrave Vendimi. Nr. 102, datë 4.2.2015, ka për qëllim menaxhimin, mbrojtjen, zhvillimin, zgjerimin dhe funksionimin e sipërfaqeve të zonave të mbrojtura në vendin tonë, që përbëjnë sot rreth 16% të territorit të…

Ekspertët

AKZAM: - LISTA E EKSPERTËVE DHE BASHKËPUNTORËVE AKZM bashkëpunon me eksperte shqiptare dhe te huaj qe operojne ne fushen e mjedisit ne kuader te studimeve, zhvillimit dhe menaxhimit te zonave te mbrojtura, natyres ne Republiken e Shqiperise
[member style="3" background="#ffffff" color="#333333" border="1px solid #eeeeee" shadow="0 1px 2px #eeeeee" radius="0" text_align="center" photo="images/sampledata/team/team6.jpg" name="EMER MBIEMER" role="Ekspert i....." icon_1="icon:…

Rreth Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura

MIRË SE VINI NË FAQEN ZYRTARE TË AKZM Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura, e krijuar me Vendim të Këshillit të Ministrave Vendimi. Nr. 102, datë 4.2.2015, ka për qëllim menaxhimin, mbrojtjen, zhvillimin, zgjerimin dhe funksionimin e sipërfaqeve të zonave të mbrojtura në vendin tonë, që përbëjnë sot rreth 16% të territorit të Shqipërisë. AKZM menaxhon rrjetin e zonave të mbrojtura dhe rrjetet e tjera natyrore si Natura2000 sipas planeve të menaxhimit…

Misioni dhe Objektivat

MIRË SE VINI NË FAQEN ZYRTARE TË AKZM Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura, e krijuar me Vendim të Këshillit të Ministrave Vendimi. Nr. 102, datë 4.2.2015, ka për qëllim menaxhimin, mbrojtjen, zhvillimin, zgjerimin dhe funksionimin e sipërfaqeve të zonave të mbrojtura në vendin tonë, që përbëjnë sot rreth 18 % të territorit të Shqipërisë. AKZM menaxhon rrjetin e zonave të mbrojtura dhe rrjetet e tjera natyrore si Natura2000 sipas planeve të…
Page 2 of 2

Regjistrohu me E-mail

Adresa/Kontakte

Rruga: Deshmoret e Kombit nr.1 KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068

Email:
info@akzm.gov.al
denonco@akzm.gov.al

Rrjetat Sociale/Mobile App

googleplay