Raporto dhe Denonco

Denonco/Raporto shkelje

Emri juaj/ Your name

Email

Lloji i Raportimit/ Type of report(*)
Invalid Input

Vendodhja/ Address

Pershkrimi/ Describe

Foto/Video

Foto/video nga vendi i ngjarjes

Foto/Video

Vendodhja në Hartë/ Location on Map

Invalid Input

Please position the cursor on the map the exact location of the reporting location. The exact coordinates, will help our teams to arrive quickly at the scene!

Kod verifikimi/ Verification(*)
Kod verifikimi/ Verification
Kod i pasakt

Regjistrohu me E-mail

Adresa/Kontakte

Rruga: Deshmoret e Kombit nr.1 KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068

Email:
info@akzm.gov.al
denonco@akzm.gov.al

Rrjetat Sociale/Mobile App

googleplay