Pyetje dhe Përgjigje

Pyetje/Pergjigje

Per cdo pyetje qe mund te kini ju lutem na kontaktoni. AKZM.

Emri juaj(*)
Ju lutem specifikoni emrin tuaj

E-mail(*)
Invalid email address.

Përmbajtja(*)
Ju lutem specifikoni permbajten

Verifiko Kodin(*)
Verifiko Kodin
Invalid Input

Regjistrohu me E-mail

Adresa/Kontakte

Rruga: Deshmoret e Kombit nr.1 KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068

Email:
info@akzm.gov.al
denonco@akzm.gov.al

Rrjetat Sociale/Mobile App

googleplay