Agjencia

DREJTORI I PËRGJITHSHËM

Dr. ZAMIR DEDEJ

zd

Fjala Përshëndetëse:

Në pozicionin e Drejtorit të Përgjithshëm të AKZM, kam marrë përsipër të ndryshojmë së bashku situatën e vështirë në të cilën ndodhen zonat e mbrojtura, flora, fauna, natyra dhe mjedisi në tërësi në Shqipëri. Së bashku me stafin që unë drejtoj, të krijojmë imazhin e vendit do e respekton natyrën, shtëpinë tonë të përbashkët. Puna jonë do të fokusohet në:

MIRËMENAXHIMIN E ZONAVE TË MBROJTURA DHE ZHVILLIMIN E MËTEJSHËM TË TYRE

PËRMIRËSIM TË DOKUMENTACIONIT, INFRASTRUKTURËS DHE LOGJISTIKËS

SHTIMIN E ZONAVE TË MBROJTURA


 ORGANIZIMI I AKZM

akzm organigrama

Rregullore e brendshme e AKZM miratura me Urdhër të Ministrit të Mjedisit

Regjistrohu me E-mail

Adresa/Kontakte

Rruga: Deshmoret e Kombit nr.1 KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068

Email:
info@akzm.gov.al
denonco@akzm.gov.al

Rrjetat Sociale/Mobile App

googleplay