Administrata Rajonale e ZM-ve (AdZM)

Stafi i AKZM

Logo akzm sfond gri

Drejtor i Përgjithshëm Zamir Dedej  Kontakti: Zamir.Dedej@akzm.gov.al

Sekretar: Mimoza Rustemi Mimoza.Rustemi@akzm.gov.al

Drejtor i Menaxhimit dhe Projekteve Adriana Petri Adriana.Petri@akzm.gov.al

Drejtor Finance dhe Shërbimeve Mbështetëse Vjollca Diku Vjollca.Diku@akzm.gov.al

Për më shumë informacione per strukturen e AKZM klikoni


Organizimi i AdZM

 1. Administrata Berat [Drejtor AdZM, Berat Fatos Nako Fatos.Nako@akzm.gov.al]
 2. Administrata Dibër [Drejtor AdZM, Dibër, Bekim Qosja Bekim.Qosja@akzm.gov.al]
 3. Administrata Durrës [Drejtor AdZM, Durrës, Naim Herri Naim.Herri@akzm.gov.al]
 4. Administrata Elbasan [Drejtor AdZM, Elbasan, Fatmir Brazhda Fatmir.Brazhda@akzm.gov.al]
 5. Administrata Fier [Drejtor AdZM, Fier, Ardian Koçi Ardian.Koçi@akzm.gov.al]
 6. Administrata Gjirokastër [Drejtor AdZM, Gjirokastër Grigor Dushi Gligor.Dushi@akzm.gov.al]
 7. Administrata Kukës [Drejtor AdZM, Kukës Besnik Hallaçi Besnik.Hallaçi@akzm.gov.al]
 8. Administrata Korçë [[Drejtor AdZM, Korçë Mihallaq Qirjoi Mihallaq.Qirjo@akzm.gov.al]
 9. Administrata Lezhë [Drejtor AdZM, Lezhë Pjetër Toni Pjetër.Toni@akzm.gov.al]
 10. Administrata Shkodër [Drejtor AdZM, Shkodër Agim Dardha Agim.Dardha@akzm.gov.al]
 11. Administrata TiranëDrejtor AdZM, Tiranë]
 12. Administrata Vlorë [Drejtor AdZM, Vlorë Lorela Lazaj Lorela.Lazaj@akzm.gov.al]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Regjistrohu me E-mail

Adresa/Kontakte

Rruga: Deshmoret e Kombit nr.1 KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068

Email:
info@akzm.gov.al
denonco@akzm.gov.al

Rrjetat Sociale/Mobile App

googleplay