Projekte

Drejt forcimit te qeverisjes të trashëgimisë së përbashkët natyrore dhe kulturore ndërkufitare të rajonit të liqenit të Ohrit

Titulli:                      

 Drejt forcimit te qeverisjes të trashëgimnisë së përbashkët natyrore dhe kulturore ndërkufitare të rajonit të liqenit të Ohrit

 

Financuesi:                  Bashkimi Evropian, MM
Kohëzgjatja:                2014-2017
Zona e zbatimit:          Rajoni i liqenit të Ohrit

 

Aktivitetet kryesore:

 

  1. Forcimi i platformës së bashkëpunimit Ndërkufitar për Liqenin e Ohrit dhe rritja e mundësive për zhvillimin e  turizmit.
  2. Realizimi i procesit për njohjen e gjithë zonës së liqenit të Ohrit, si Trashëgimni Botërore Kulturore.

     3.   Realizimin e fushatës per reduktimin e mbetjeve permes aktivititeteve pilot.

Regjistrohu me E-mail

Adresa/Kontakte

Rruga: Deshmoret e Kombit nr.1 KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068

Email:
info@akzm.gov.al
denonco@akzm.gov.al

Rrjetat Sociale/Mobile App

googleplay