Njoftime

Hapen konkurimet për kursin Alfred Toepfer Trashëgimia Natyrore

Federata EUROPARC ju fton për të ndjekur kursin Alfred Toepfer Trashëgimia Natyrore

Të drejtën për të aplikuar e kanë të rinjtë e angazhuar me punë në Zonat e Mbrojtura në institucion, ose shoqëri civile. Qëllimi i bursave është që të rritet bashkëpunimi ndërkombëtar dhe të avancohen cilësia, risia dhe dimensioni evropian i Zonës së Mbrojtur.

Programi ofron mundësinë e mbështetjes financiare për individët për një vizitë studimore në një ose më shumë zona të mbrojtura në një vend tjetër europian. Ndërkohë krijon mundësinë e marrjes së përvojave të cilat do të jenë një shanc i mirë për karrierën e ardhshme të studiuesve, por është një e mirë dhe për Federatën EUROPARC dhe anëtarët e saj.

http://www.europarc.org/news/2018/02/open-call-young-professionals-alfred-toepfer-natural-heritage-scholarships-2018/

Regjistrohu me E-mail

Adresa/Kontakte

Rruga: Deshmoret e Kombit nr.1 KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068

Email:
info@akzm.gov.al
denonco@akzm.gov.al

Rrjetat Sociale/Mobile App

googleplay