Njoftime

Kurs "Menaxhimi i Turizmit në Vendet e Trashëgimisë Botërore

Kurs "Menaxhimi i Turizmit në Vendet e Trashëgimisë Botërore

 

"Menaxhimi i Turizmit në Vendet e Trashëgimisë Botërore", prodhuar nga rrjeti UNESCO "Kulturë, Turizëm dhe Zhvillim", ofron një hyrje për turizmin në vendet e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s.

Ne kuader te parimeve dhe doktrinavet e UNESCO-s, MOOC mbulon teknologjitë e komunikimit, ekonominë, menaxhimin dhe planifikimin, dhe më shumë. Ajo synon hartuesit e politikave, menaxherët e vendeve, studentët dhe njerëzit aktivë në industrinë e turizmit. MOOC është projektuar dhe drejtuar nga një rrjet ndërkombëtar i universiteteve prestigjioze: studiuesit dhe profesorët me profil të lartë ndajnë njohuritë e tyre me ju në një mënyrë të arritshme për turizmin në vendet e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s.

 

https://www.fun-mooc.fr/courses/course-v1:Paris1+16008+session01/about

Regjistrohu me E-mail

Adresa/Kontakte

Rruga: Deshmoret e Kombit nr.1 KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068

Email:
info@akzm.gov.al
denonco@akzm.gov.al

Rrjetat Sociale/Mobile App

googleplay