Njoftime

Intership pranë qendrës së Vizitorëve Parku Kombëtar Detar "Karaburun Sazan"

INTERNSHIP pranë qendrës së Vizitorëve Parku Kombëtar Detar "Karaburun Sazan"

 

Me mbështetjen e UNDP Albania fillon nga data 20.02.2018 aplikimi për dy pozicione internship pranë qendrës së vizitorëve në Rradhimë e cila është implementuar në funksion të Parkut Detar "Karaburun Sazan". Ky internship zhvillohet në kuadër të përmirësimit të mbulimit dhe menaxhimit efektiv të zonave të mbrojtura detare dhe bregdetare, faza e II-të.

Ky aplikim vlen për të gjithë ata të cilët duan të zhvillojnë aftësitë e tyre në menaxhim dhe zhvillim të zonave të mbrojtura detare dhe qendrave të vizitorëve.

 

‼️Afati i fundit për aplikim është data 0️⃣5️⃣0️⃣3️⃣ .️ 2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣

Faleminderit UNDP Albania për këtë praktikë e cila zhvillohet për herë të parë këtë vit në bashkëpunim me AKZM.

Per me teper klikoni ne linkun:

https://jobs.undp.org/cj_view_job.cfm?cur_job_id=77300

Regjistrohu me E-mail

Adresa/Kontakte

Rruga: Deshmoret e Kombit nr.1 KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068

Email:
info@akzm.gov.al
denonco@akzm.gov.al

Rrjetat Sociale/Mobile App

googleplay