Njoftime

Konkurrrim me ide kreative, në kuadër të Ecapital Culture 2016

Konkurrrim me ide kreative, në kuadër të Ecapital Culture 2016

I/e nderuar

Në kuadër të procesit të bashkëpunimit të vendeve të përfshira në Strategjinë e Bashkimit Evropian për Makrorajonin Adriatiko-Jonian ( EUSAIR) dhe prioriteteve në kuadër të Shtyllës së Katërt “Turizmi I Qëndrueshëm”, inkurajojmë institucionet që ju përfaqësoni dhe gjithë partnerët tuaj, të bëhen pjesë e konkurrimit me ide kreative dhe inovative të iniciativës së mëposhtme.

Afati për të aplikuar është deri në datën 15 Shtator 2016.

 

Suksese !

Regjistrohu me E-mail

Adresa/Kontakte

Rruga: Deshmoret e Kombit nr.1 KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068

Email:
info@akzm.gov.al
denonco@akzm.gov.al

Rrjetat Sociale/Mobile App

googleplay