Lajmet e fundit

Forcimi i kapaciteteve kombëtare për mbrojtjen e natyrës

Drejtori i Agjencise se Zonave te Mbrojtura, AKZM, Zamir Dedej, gjate nje interviste te dhene per ALSAT TV, ku flet per projektin IPA 2013 “Forcimi i kapaciteteve kombëtare për mbrojtjen e natyrës - përgatitje për rrjetin ‘Natura 2000'”, si dhe per punen qe po behet per nje manaxhimin sa me te mire te Zonave te Mbrojtura.

Regjistrohu me E-mail

Adresa/Kontakte

Rruga: Deshmoret e Kombit nr.1 KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068

Email:
info@akzm.gov.al
denonco@akzm.gov.al

Rrjetat Sociale/Mobile App

googleplay