Lajmet e fundit

Takim me punonjësit e Parkut Kombetar Shebenik-Jabllanice

Inplemetimi i Planit të Menaxhimit të parkut kombëtar Shebenik-Jabllanicë dhe hapat që do të ndiqen në lidhje me aktivitetet e përcaktuara ishte tema e takimit të përbashkët ndërmjet drejtuesve të IUCN dhe Administratës të Zonave të Mbrojtura në Librazhd. Të përfshirë në këtë projekt janë dhe shoqëria civile cila po jep një kontribut të rëndësishëm në funksion të promovimit të vlerave ekoturistike dhe social ekonomike të zonës!!

Regjistrohu me E-mail

Adresa/Kontakte

Rruga: Deshmoret e Kombit nr.1 KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068

Email:
info@akzm.gov.al
denonco@akzm.gov.al

Rrjetat Sociale/Mobile App

googleplay