AKTIVITETE

Festa e Verës në Prespë

Në Prespë po mbahet Festa e Verës, prodhim tradicional i kësaj Zone të Mbrojtur. Pjesëmarrës: stafi i AKZM-së drejtuar nga Z.Zamir Dedej, stafi i AdZM, Korçë, drejtuar nga Mihallaq Qirjo dhe të tjerë të pranishëm. Në festë mori pjesë dhe grupi folklorik i Prespës. Eshtë në vizionin e AKZM-së pjesëmarrja në festat lokale me qëllim ndërgjegjësimin e komunitetit lokal për mbrojtjen e këtyre zonave.

Regjistrohu me E-mail

Adresa/Kontakte

Rruga: Deshmoret e Kombit nr.1 KP:1000, Tiranë, Albania

Tel: +35542258120 / +35542225068

Email:
info@akzm.gov.al
denonco@akzm.gov.al

Rrjetat Sociale/Mobile App

googleplay